Prat Actiu!! amb la canalla dels Castellers del Prat

Com ja sabeu, col·laborar amb altres entitats i organitzacions de l’entorn en el que ens movem és un dels nostres eixos principals. Creiem que d’aquesta manera, podem establir uns vincles molt estrets amb la nostra comunitat. I aquesta vegada, volem seguir FENT PINYA!

Castellers del Prat Prat ActiuConeixem el projecte de Castellers del Prat des del seu naixement i hem apostat per donar suport a totes les activitats que proposen, com les Diades Castelleres, i també fomentar el coneixement del món casteller a les nostres activitats extraescolars.

Per aquest 2017, des de Prat Actiu!! col·laborarem amb Castellers amb un acord de patrocini que se centra en la seguretat dels més petits de la colla, amb la Canalla. La nostra vincul·lació amb la infància i el jovent, ens fa més sensibles amb aquesta part de la família castellera.

També per aquest any, seguirem realitzant amb els Castellers del Prat els tallers castellers a les diferents escoles del Prat, amb una explicació del món dels castells i la pràctica d’intentar pujar-los, amb l’assessorament dels membres de la colla. Sumem, per què entre tots #FEMPINYA

A  Prat Actiu!! treballem pels infants, joves i famílies amb uns valors que que considerem fonamentals com l’Autonomia, la responsabilitat, creativitat, solidaritat, respecte, empatia i la inclusió. Valors que encaixen amb aquest projecte, en el que #FEMPINYA amb els Castellers del Prat.