Acord de patrocini entre Terlenka i Prat Actiu! per l’esport inclusiu

Patrocinadors Prat Actiu CB Terlenka

El Club Barcelonista Terlenka, dins del seu pla de futbol per a tothom, crearà la propera temporada un equip special i també un equip de futbol femení. Des de Prat Actiu, ens sumem a aquestes iniciatives, que aposten per la integració de tota la gent que vol fer esport, i també per la visibilització del futbol femení.

A Prat Actiu! treballem per la inclusió a l’esport i el lleure. Aquests valors encaixen amb la nostra filosofia. Per aquest motiu, a partir de la propera temporada 2018-2019, Prat Actiu! será un dels patrocinadors tant de l’equip femení com de l’equip Specials del CB Terlenka. El logotip de la nostra empresa apareixerà a l’equipació d’aquests esportistes.

Aquests valors encaixen amb la nostra filosofia. Per aquest motiu, a partir de la propera temporada 2018-2019, Prat Actiu! será un dels patrocinadors tant de l’equip femení com de l’equip Specials del CB Terlenka.

Coincidint amb el dia 8 de març, creiem que l’aparició d’un nou equip de futbol femení a la ciutat del Prat servirà per promocionar encara més l’esport de les noies i obrirà noves oportunitats per obrir camins esportius.

Prat Actiu Patrocina CB Terlenka
Raúl Muñoz, coordinador CB Terlenka, i Pere Guijarro, Gerent de Prat Actiu! al camp municipal de futbol de l’Estruch

Prat Actiu! que enguany celebra el seu desè aniversari és una empresa que ofereix serveis educatius, esportius i de lleure entre infants i joves. Promovem l’educació i la transmissió de valors. la nostra participació a l’economia social i cooperativa l’entenem des de la inclusió de tots els infants fins a la difusió de valors nutricionals i socials. I ens mostrem orgullosos de ser els primers contractants de molts joves de la ciutat, a qui facilitem l’entrada al món laboral com a monitors de lleure.