Comença el Festival Esperanzah!

El Festival Esperanzah! se celebra aquest cap de setmana al Prat de Llobregat. Un esdeveniment que ja s’ha convertit en una cita puntual a meitats del mes d’octubre. Un punt per a la reflexió, la música i l’economia social.

A Prat Actiu!! ja sabeu que creiem en una sèrie de valors que ens fan encaixar amb tot allò que representa el Festival Esperanzah!. Per aquest motiu, enguany formem part activa d’aquest esdeveniment.

Per què fem Esperanzah? Per què creiem en les persones i en el treball per a les persones. Per això, la nostra participació a l’economia social i cooperativa l’entenem des de la integració i la inclusió de tots els infants fins a la difusió de valors nutricionals i socials, com és la feina que fem als menjadors que gestionem de la mà de Cuina Justa a diversos centres i especialment a Can Rigol, el centre d’educació especial del Prat.

Creiem en la cooperació amb d’altres empreses i entitats, com Cassià Just, la Fundació Esperanzah!, l’AE Bàsquet Pratenc o els Castellers del Prat. Apostem per la participació i la democràcia de totes les decisions que prenem.

Suposem que molts de vosaltres ja teniu la vostra polsera per poder assistir al Festival. Us deixem la programació del festival en aquest enllaç, per tal de poder gaudir al màxim del Esperanzah!.